Palaikančių akciją nebuvo labai daug. Labai padėjo mano vaikai ir dar toks Martynas. Pabaigtuvių balius buvo pigus, nes alų gėrėme tik abu su Antanu. bet užtat prie alaus buvo nuostabaus skonio ir burnoje tirpstantys stebuklai. Pasigėrėkite ir Jūs , gal susigundysite pasigaminti.
Sluoksniuotos tešlos lazdelės prie alaus su parmezanu (receptukas):
Šaldyta sluoksniuota tešla - 1pak.;
Plaktas kiaušinis -1vnt.;
Sutarkuotas parmezano sūris - pagal skonį;
Picos prieskoniai - kik norite.
Gaminimas:
Tešlą atšildykite, ištiesinkite, patepkite kiaušinio plakiniu. Užbarstykite tarkuotą sūrį ir picos prieskonius. Tešlą supjaustykite piršto storio juostelėmis. Jeigu, kol gaminote, juostelės labai suminkštėjo, galima palaikyti šaldytuve. Kepkite 10 - 15 min. 220 laipsnių temperatūroje. negali nepasisekti. Skanaus. Receptą pasiskolinau iš IKI.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą